MOKYKLOS VEIKLOS ĮSIVERTINIMAS
Hey.lt - Nemokamas lankytoju skaitliukas
© 2024 Visos teises saugomos
Sprendimas: webmanija.lt
... / Galerija / 2016-2017 mokslo metų foto galerija / KLASĖS PIRMŪNŲ IR SENIŪNŲ IŠVYKA Į KAUNĄ

Po I pusmečio (2017-02-23), norėdami pasidžiaugti gerais mokinių pasiekimais ir juos paskatinti siekti dar geresnių rezultatų, mokyklos vadovybė klasių pirmūnams ir seniūnams padovanojo išvyką į Kauną. 
Nors oras nedžiugino, o lietus ir šlapdriba permerkė net striukes, bet smalsumas ir žingeidumas nugalėjo! Nuvykę į Kauno IX fortą, turėjo galimybę susipažinti su XIX a. pab.–XX a. pr. pastatyta modernia sausumos tvirtove. Aktyvus edukacinis orientavimosi žaidimas supažindino su šio gynybinio įtvirtinimo istorija ir paskirtimi. Pasiskirstę į komandas mokiniai savarankiškai leidosi į IX forto gynybinę sieną (požemius) ieškodami nuorodų bei paslėptų užduočių. Nugalėjo draugystė! 
Tikimės, kad ši graži iniciatyva taps tradicija ir mokiniai, kurie atsakingai žiūri į mokslus, turės galimybę sudalyvauti įdomiose ir naudingose išvykose.
Spec. pedagogÄ—, logopedÄ— Ligita KazlauskienÄ—
Po I pusmečio (2017-02-23), norėdami pasidžiaugti gerais mokinių pasiekimais ir juos paskatinti siekti dar geresnių rezultatų, mokyklos vadovybė klasių pirmūnams ir seniūnams padovanojo išvyką į Kauną. Nors oras nedžiugino, o lietus ir šlapdriba permerkė net striukes, bet smalsumas ir žingeidumas nugalėjo! Nuvykę į Kauno IX fortą, turėjo galimybę susipažinti su XIX a. pab.–XX a. pr. pastatyta modernia sausumos tvirtove. Aktyvus edukacinis orientavimosi žaidimas supažindino su šio gynybinio įtvirtinimo istorija ir paskirtimi. Pasiskirstę į komandas mokiniai savarankiškai leidosi į IX forto gynybinę sieną (požemius) ieškodami nuorodų bei paslėptų užduočių. Nugalėjo draugystė! Tikimės, kad ši graži iniciatyva taps tradicija ir mokiniai, kurie atsakingai žiūri į mokslus, turės galimybę sudalyvauti įdomiose ir naudingose išvykose. Spec. pedagogė, logopedė Ligita Kazlauskienė